Marknadsföringstips

Oavsett om man driver ett stort företag med flera hundra anställda eller endast en liten enmansfirma är det viktigt med bra marknadsföring för att få kunder. Av den anledningen tänkte vi här ge några tips på hur man kan marknadsföra ett företag på olika sätt.

Reklam och annonser

Ett bra sätt att synas är givetvis genom reklam och annonser om man har råd vill säga. Idag går det att förutom att göra reklam i tryckt form även göra det på nätet i olika form. Ett bra tips om man inte har en jättestor budget till reklam kan vara att använda sig av Google när man annonserar.

Internet

Förutom att använda sig av Google finns många andra sätt på vilka man kan synas och höras på nätet. En hemsida är till exempel ett väldigt bra sätt att visa upp sig på, framför allt om man vill visa upp en portfolio eller liknande. Sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram är andra kanaler som också kan vara bra att göra reklam på.

Kontakter

Att utnyttja de kontakter man har är kanske det allra bästa sättet att marknadsföra sig på, framför allt om man är relativt ny i en bransch. Även om man inte tänker på det så finns det alltid någon som kanske känner någon som kan tänkas vara intresserad av det man har att erbjuda.