Tjänster som förenklar för egenföretagare

Som egenföretagare så har man alltid mycket att stå i. Alla delar av företagets funktion ligger i ens egna händer. Det finns dock hjälp att få, även om man inte kan anställa. 

Postbox med inskanning

Som företagare så är man idag sällan fast på sitt kontor. Allt från säljmöten till marknadsföringssatsningar gör att man så gott som konstant är på resande fot. Om man då inte har någon annan på kontoret så hamnar man lätt efter när det kommer till posten. En mycket enkel och priseffektiv lösning till detta är att skaffa en postbox hos ett företag som dessutom erbjuder inskanning och eftersändning. Med inskanning så kan man läsa sin post oavsett var man befinner sig. Breven laddas upp online och kan sedan läsas på valfri dator, mobil eller surfplatta.

Originalen kan sedan eftersändas till kontoret eller vid behov orten du just då befinner dig på.

Virtuell assistent

När man är ensam på ett företag så är det lätt att små enkla saker tar allt för mycket av din värdefulla tid. Ett sätt att lösa detta utan att behöva anställa någon är att anlita en virtuell assistent.

En virtuell assistent har själv en arbetsplats, dator och telefon för att kunna sköta enklare uppgifter och hyr helt enkelt ut konsulttid till dig. Arbetar man internationellt så finns det många engelskspråkiga alternativ att välja mellan till mycket låga priser. Även i Sverige finns det byråer som erbjuder tjänsten.

Den virtuella assistenten kan hjälpa dig med allt från administrativa uppgifter så som informationssammanställning och transkribering till administration av sociala medier och författande av texter.

Hjälp med avtal

Att anlita jurister är dyrt men det finns sätt att spara pengar även där. I många fall så behöver man inte mer än hjälp med standardavtal. Istället för att låta en advokat ödsla stor tid på att författa allt så kan mycket nu istället automatiseras. Med hjälp av avtal24.se så kan direkt på sajten anpassa ett avtal till sina egna behov. Tjänsten är kvalitetssäkrad av jurister så att man kan vara säker på att de avtal man får är korrekt utformade.